.

Wednesday, November 28, 2012

Management Tricks

I: Cum poti gasi agenti de vanzari care sa stie lucreze eficient pentru o firma mica, profitabila, dar in curs de dezvoltare ? R: In acelasi fel in care iti gasesti si clientii. Am remarcat ca majoritatea oamenilor de afaceri care sunt in cautare de personal de vanzari uita sa foloseasca aceleasi metode ca si in cazul identificarii viitorilor clienti. Afacerea ta este tinuta pe picioare de agentii comerciali care sunt, de fapt, si cei mai buni clienti ai tai. Iata cateva strategii utile: Creeaza o imagine. Patronii cheltuie multi bani pentru a avea materialele creative si departament de marketing impresionant pentru clienti. Aceleasi eforturi ar trebui depuse si in incercarea de a impresiona candidatii. Ce oportunitati le oferiti agentilor de vanzari? In ce consta imaginea ta? Ai raspandit zvonul ca esti in cautarea unor candidati? Oamenii din echipa ta ar trebui sa fie cei care sa incerce sa gaseasca candidatii si clientii. Clasifica-ti candidatii. Nu uita ca iti clasifici potentialii clienti dinainte de a incepe colaborarea. Regula se aplica si in cazul candidatilor pe care ii intervievezi. Mai intai trebuie sa formulezi intrebarile importante. Nu trebuie sa te grabesti sa angajezi primul candidat intervievat. Ofera-le sansa sa te convinga.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Dupa ce ai primit raspunsul la cateva intrebari importante, poti incepe sa prezinti informatiile. Stabileste anumite obiective. Cei mai buni agenti de vanzari petrec cel putin doua ore pe zi evaluand piata. Patronii si managerii de vanzari petrec la fel de mult timp cautand agentii potriviti. De cati agenti ai nevoie? Regula de aur spune ca ai nevoie de 100 de candidati pentru a gasi unul potrivit. Asa ca, gandeste-te cat timp iti va lua sa lucrezi pe teren pana cand iti gasesti un inlocuitor. Intotdeauna trebuie sa te asiguri ca ai suficient de multi oameni angajati. Chiar daca momentan ai o echipa unita, nu uita ca situatia se poate schimba de la o zi la alta. Daca nu faci alegerea potrivita, risti sa pierzi o... If you want to get a full essay, order it on our website: Ordercustompaper.com

Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!

No comments:

Post a Comment